Tut og kjør med bestemor og bestefar!

Dette innlegget ble lagt inn av den søndag, 2 mai 2010

Jeg synes mutter og fatter gjorde en såpass god innsats her at det kreves flere bilder for å vise hvilke fantastiske foreldre jeg har! Bildene taler for seg så derfor lite tekst denne gangen. Nyt Mai måned i gamlelandet, det er jo en av de flotte tingene vi har i Norge.. Changing of the seasons! Enjoy.Greni April 2010 092

Greni April 2010 093Mutter ( Annie get your gun stand-in… ) og fatter tørrtrener med 22 salongrifle… Hold på hatten!!!

Greni-April 2010 007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi trår i gang separatoren og skiller fløten fra melken. Så kan oss laga smør ser`u…

Greni-April 2010 133Mutter med marekatten Gori på fanget (ja ikke omvendt hvis noen lurer…) Holgers mamma Heddvig som vi bare kaller Oma. (betyr bestemor)

Dette snåle dyret er en Ardvark, eller en maursluker som det heter på norsk. De graver noe fryktelig ogødelegger vannledningene på farmen derfor måtte den bøte med livet. Den ble mat til arbeiderne, som syns den smaker som kylling…

 Greni-April 2010 477

Denne raringen så vi på 4-hjulingstur (nei…det var ikke meg jeg tenkte på…) En kameleon!

Jadisse folka er ikke som alle andre….  Stive tomler ingen hindring! Her også på camping med utstyret i orden.

 

Vet ikke hvem av disse som er blidest.. Her med to av farmens trofaste arbeidere Daniel og Paulus.

Greni-April 2010 628

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Greni-April 2010 671jegere fra Østerrike på trofe-jakt fellte en stor Kudu okse. Dvs.de betaler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

for å jakte men skal bare ha hodet. Kjøttet selges og det kommer klingende  mynt i kassa. Mutter og fatter tar farvel med gutten til Daniel, Kareto.Greni-April 2010 703

 

Hvem vet…kanskje kommer han til Norge en gang for å besøke oss?

Hilsen fra Namibia:-)

Iren, 02.05.2010

6 kommentarer to “Tut og kjør med bestemor og bestefar!”

 1. Anita

  Så morro med besteforelde på besøk. Følger med dere så godt jeg kan, det går fort i svainga der nede. Det er bare å holde pusten og vente til neste opplevelser. Er det mere sommer der nå. Til og med IRen har jo gått i bare t shirt og shorts. Ellers har vi bare sett deg med masse tøy helt inntulla. Eller er det bare at du begynner å bli varm i trøya. Hilsen til alle fra Anita. Hvordan går det med skolegutta og lærerne?? Her er det full tid med eksamener og russetid.

 2. Laila

  En liten hilsen fra Tranby, som kunne by på litt snø i dag morges.
  De besøkende har virkelig fått mange spennende opplevelser hos dere. Det er utrolig morsomt å følge med på bloggen. Keep up the good work 🙂

 3. Nina og Fred Arne

  Kjære dere, så mye dere opplever! Vi følger like spente med som da dere nettopp hadde reist ned. Går det bra med hjemme-undervisning for guttene? Fred Arne lurer på om dere bare lever livets glade dager med safari hele tiden eller om det er litt jobb også. (hehe)Vi setter pris på at temperaturen her hjemme (på gode dager) nå nærmer seg 15 grader, så i kveld har vi sittet ute til klokken ni ( i 8 grader).
  Hilsen Nina og Fred Arne

 4. Anne Kaja

  Fint med stadig nye bilder, kommentarer og gode historier fra livet i Afrika. Er inne på bloggen deres nesten hver dag, men ikke så veldig flink til å legge igjen «spor».

  I skrivende stund sitter jeg ved kjøkkenbordet på Hosle. På den andre siden av bordet sitter Pål. Vi har hver vår datamaskin og hver vår tekopp. Bortsett fra tastelydene er det helt stille her. Egentlig helt greit. Det har vært en lang dag. Reiste fra Senja sammen med Alf Gunnar i dagmorres. Nå har han lagt seg. Vi skal videre til Italia i morgen. Han er på ferie. Jeg er på jobb. Har fått tillatelse av rådmannen til å være med som ledsager en uke,- midt i beste arbeidstiden. Vi har leid en leilighet i Toscana. Flyr til Pisa og tar oss videre i en liten Fiat. Vi skal bo i en fjellandsby med 150 innbyggere. Spennende! Ser fram til sol og varme og en veldig annerledes arbeidsuke.

  Ønsker dere lykke til med nye prosjekter og nye opplevelser i Namibia.

  Klem fra Anne Kaja

 5. Jonathan Hovrind

  Hei Knut. Håper dere har det bra i Afrika. Håper dere har sett mange forskjellige dyr( og det har vi sett på afrikaknutsen). Du er heldig som får lov å være i et så fint land. Jeg liker alle bildene som der viser. Vi har hatt allmøte i dag. Kunne ønske at du var med. Neste gang er du det…..heldigis. Jeg har det bra, men jeg savner deg Knut og Catwalken. Ses i fjerde trinn. Gleder meg. Når jeg tenker meg om er det ikke så lenge til. Gleder meg til du kommer. Stooooooooooor kos Jonathan.

 6. Anders

  Takk for hilsenen Jonathan.
  Jeg skulle også gjerne vært med på allmøte. Hva handlet det om?
  Jeg har det veldig fint her i Namibia men jeg gleder meg sogså skikkelig til å komme hjem igjen til klassen.

  Stoooooooooooooooooor klem fra Afrikaknut.


Legg inn en kommentar