Brann på Oehlland

Dette innlegget ble lagt inn av den lørdag, 6 november 2010

Dette blir kanskje ikke det hyggeligste innlegget på bloggen, men like fullt noe vi har måttet takle når vi nå bor her. Anders har vert med å hjelpe til i flere branner, men den siste vi hadde nå er noe av det verste vi har opplevd. Og også en av de største brannene her i regionen på 30 år. Det står å lese i avisen at rundt 20 farmer ble berørt i brannen og at ca.40.000 hektar gikk med. Anders, Daniel, Costa og Langmann jobbet 14 timer i strekk og reddet farmen fra å brenne helt opp. De og mange mange andre både arbeidere og farmere var våre helter denne kvelden/natten. Her er det ikke noe brannvesen som kommer, og alle må trå til med det de har og slokke som best de kan. Vinden var HELDIGVIS på vår side denne natten, og «bare» sånn ca.20% av farmen «vår» brant opp. Verre var det for nabo Arno, som mistet rundt 70 %, ca.20 dyr (game) og en ku. Han har bodd på farmen hele livet og har aldri sett noe tilsvarende.Vi mistet heldigvis ingen dyr. Det har ikke regnet her siden Mars, og nå ber vi faktisk inderlig om at det må komme snart. I.Oktober 2018 (A

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2019

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2022

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2023

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2024

 

 

 

 

 

 

 

 Oktober 2025

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2026

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2038

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2047

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2050

 

 

 

 

 

 

 

Tur til Etosha!! 004

 

 

 

 

 

 

Oktober 2054

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oktober 2067

 

 

 

 

 

 

 

Vår helter! Blir litt veikt å liksom si "takk for innsatsen..." En sliten gjeng som fortjener heltestatus, det er helt sikkert!

Vår helter! Blir litt veikt å liksom si "takk for innsatsen..." En sliten gjeng som fortjener heltestatus, det er helt sikkert!


Legg inn en kommentar