Velkommen til familien Knutsens blog!

Dette innlegget ble lagt inn av den mandag, 23 november 2009

Her er alle som kommer innom siden velkomne til å skrive en hilsen.

Vi vil være på plass i Namibia rett på nyåret 2010.Her skal vi bo og forvalte en kveg og jaktfarm på 5000 hektar gjennom hele dette året. Vi ser fram til et spennende år med mange nye opplevelser.
På denne siden skal vi forsøke å legge ut innformasjon om hva vi driver med og ting vi opplever slik at dere hjemme kan følge oss litt på vår ferd igjennom året.

Kom gjerne med komentarer eller gode ideer. Mye av det vi skal ut på er «upløyd mark» for oss (f.eks dette med denne siden) så noen råd kan være greit.

Anders

7 kommentarer to “Velkommen til familien Knutsens blog!”

 1. Kari Vik Knutsen

  Vi har fått opp startsiden, og vi liker det vi ser. Bra dere ikke skal bo akkurat i disse sanddynene. De er fine å rumpeskli i.
  Vi er nesten like spente som dere og ønsker å holde tett kontakt. Til det vil denne bloggen være nyttig.
  Tvi-tvi!

  Hilsen fra Hosle

 2. Werner

  Hei på dere:)
  Håper dere får et flott og opplevelsesrikt år i Afrika.
  Skal følge med på bloggen deres.
  Klem og koz c»,)

 3. Anne Line Bråten Knutsen

  Hei!
  Vi gleder oss til å følge med dere i løpet av året i Afrika! Spennende!!!
  Sjekk: http://www.roysnellingen.no, så finner dere bilde av en tøff kar, et bilde som har vunnet den ene kategorien i årets fotokonkurranse hos Roy…

 4. Anja Flekstad

  Hjelpe meg nå drar dere snart , kjempe spannende!! Vi følger med dere fra Hønefoss og gleder oss til å følge med!! Masse lykke til og kos dere. Stor klem fra små og store Flekstad

 5. Anne Kaja

  Hei på du.

  GODT NYTT ÅR!

  Sender stadig en tanke fra Senja til Namibia. Flott å kunne følge med dere på nettsiden. Spennende med en oryx i porten:)
  35 varmegrader høres varmt ut. Men jammen er minus 12 på Yttersia kaldt! Fyrer med bjørkeved, – og holder føttene varme på varmeflaska. Håper resten av familien nå har sluttet seg til livet på farmen. LYKKE TIL!

  Klem fra storesøster

 6. hei!!
  jeg heter sandra og er naboen til emil som dere sikkert vet:)
  Jeg håper dere får ett fint år i Nambia
  Hilsen Sandra!:):):):)

 7. Hei på dere over ,rundt og under 40.Knalltur til Sandefjord,hørte stemmer der!!!Nå er det bare litt til så kommer B-GjengenDE GLEDER SEG.Tenker dere har hatt en flott tur,gleder meg til å se det.Jeg syntes det egentlig er på tide at Anita,Holger,Leo og Savanna også får litt ros,Tar av meg hatten for Holger.Hvor mange lærer norsk på den tiden?Dere er kjempeflinke alle sammen.Men Iren du må passe på Putte otto,den får plass i kofferten!!Sommerhilsen fra Bestemor


Legg inn en kommentar