Namibia-Botswana-Zambia 2008

Dette innlegget ble lagt inn av den tirsdag, 1 desember 2009

Fishingcamp Shakawe BotswanaSafaritur.
I februar 2008 dro Bjørn, Olav og jeg til Namibia på safari tur. Vi leide bil, kjørte en planlagt rute og overnatet for det meste ute i bushen på taket av bilen. Det ble mange opplevelser, dyrearter, tanker og møter med mange nye inntrykk og folk. Hele turen varte i 22 dager (Olav en uke kortere). 11 av disse dagene var «på hjul» og vi klarte 5070km på disse dagene.
Turen startet i Windhoek, gikk nordover i Namibia, inn i Botswana, videre opp Caprivi Strip og til Zambia. Der ble det Victoria Falls, dagstur til Lusaka også noenlunde samme rute ned igjen. Flott tur og masse bra utfordringer for oss.

Bildet er fra Fishingcamp i Shakawe, Botswana.

Anders

4 kommentarer to “Namibia-Botswana-Zambia 2008”

 1. iren

  skål…

 2. Bjørn

  Hallo
  Kjempe fin side dere har ,gleder meg til å følge med dere her
  Kos dere masse i afrika

  Hilsen oss i Heggedal

 3. Hei og godt nytt år.
  Spennende å følge med på dette her Anders.
  I dag har Atle og co vært hos oss,gutta har kosa seg med scooter og cross,det er kaldt her mellom 15 og 20 kalde.I morra er det jobb igjen (gudskjelov). Pass på dere selv og lykke til videre på eventyret deres.
  Thomas

 4. Ivar Knutsen

  Hei. Flott hjemmeside, interessant å lese om livet dere lever der nede! Reidun og jeg vil fortsette å følge med! Hestene har det bra, de får fin trim av Andreas.
  Ivar


Legg inn en kommentar