Hva skjedde…..?

Dette innlegget ble lagt inn av den lørdag, 19 juni 2010
Frost på vinduet???

Frost på vinduet???

 

 

 

 

 

 

 

 ”Mitt Afrika” er ikke til å kjenne igjen……

Det skal jo liksom være sånn at sola spruter i bakken og det er godt og varmt og solkrem er noe av det viktigste ved siden av å drikke vann. Alt er snudd!

Både solkremen og vannet er frossent og sola stikker av klokka kvart over fem, for så å komme igjen sånn litt utpå morrakvisten.

Onsdag morges var det -11 grader på stokken og med en luftfuktighet på 68% biter det skikkelig i kinna. Selvfølgelig er ikke det en imponerende temperatur, men ta med at det er omtrent like kaldt inne og at det ikke finnes isolasjon til å holde på den varmen man måtte skaffe seg i løpet av dagen. Nå skjønner jeg hvorfor Anita og Holger kommer på laaang Norgesferie på denne tiden av året. Denne årstiden er nok ikke den mest attraktive.

Mutter`n og Snowflake nekter å stå opp før det er "lunk" i huset.

Mutter`n og Snowflake nekter å stå opp før det er "lunk" i huset.

Kjærringa forlangte kakao på senga og minstemann er snørrete. Det hadde jeg glemt å regne med da vi kom hit. Nå er det vel like før jeg må begynne å gå i langbukser også. Det skulle tatt seg ut eller hva?  (Å nei da, jeg skal nok holde ut i shorts. Det får være måte på….)

Det gjelder "å stå rett i buksene" for å holde varmen selvom de er korte.

Det gjelder "å stå rett i buksene" for å holde varmen selvom de er korte.

Anders, 19.06.2010

5 kommentarer to “Hva skjedde…..?”

 1. Anita

  Neimen Anders på med varmedressen!! Om ikke annet i hvertfall langbukse. Her er det også kaldt om det er litt trøst. Blomstene i krukkene er enten frosset eller spist opp av Huldra. Alt bra her uten Kaser, ja vi er igang. Hils til alle.

 2. Kim

  Anders hold ut, det er bedre med rim på utstyret en lang bukser i afrika. Du er jo tross alt VIKING fra norge. Kim

 3. Karen

  Hipp hipp!!
  Heia dere alle fire:-)For et liv dere har-helt fantastisk…Men nå er det hu mor/konemor som gjelder.GRATULERER MED DAGEN,GAMLA!!!!!Hipp hurra! 40år! Ha en fantastisk bursdag-vi tenker på deg og tar et glass til ære for «IRRA»!! Vi er glade i deg!!
  Klem fra «the Belsets»

 4. Trine

  HIPP HIPP HURRA FOR IRÉN!!! Gratulerer så mye med dagen? Blir/blei det bløtkake og kakao på senga ell høss er det? Det var voldsomt til frost-bilder fra det varme Afrika da! Stemmer liksom ikke helt…! Jeg kjem en tur til Zambia att de to første ukene i september. Kanskje Ackim og jeg får tatt turen denne gang!? Time will show! Kos deg masse på dagen og gi en klem til gutta også da! Bursdagsklem fra Trine=)

 5. Sigrun Rustad

  Hei hei Iren !!
  Gratulerer med dagen 24.o6. Må være uvant å feire bursdag på «vinter`n. Ønsker deg en fin dag. Vi venter venter veldig på sommervarmen her, laange, lyse kvelder, men varmen mangler.
  Vi koser oss veldig med «afrikaknutsen», med bilder, artige og interessante opplevelser. Hils så mye til Anders, Jonas og Knut. Fortsatt god sommer/vinter.
  Hilsen Sigrun og Gunnar


Legg inn en kommentar