«Naughty 40…»

Dette innlegget ble lagt inn av den mandag, 28 juni 2010

Yessss…så er jeg da endelig medlem av denne eksklusive klubben. Noen ville kanskje si søder og… Jeg ble visst 40…men vi kan vel alle være enige om at alternativet ikke er å foretrekke!!

40 åringen på tur til Fish River Canyon. Bortreist på dagen fikk plutselig en ny mening...

40 åringen på tur til Fish River Canyon. Bortreist på dagen fikk plutselig en ny mening...

Gutta til mor, verdens beste bursdagsgave!!:-D

Gutta til mor, verdens beste bursdagsgave!!:-D

Jeg hadde som noen allerede vet bestilt tur av gubben som bursdagsfeiring. Den gikk denne gang sørover i landet til Fish River Canyon, verdens nest største canyon etter den mer kjente Grand Canyon i Amerika. Fantastisk å se men ingenting for de med høydeskrekk!! Du verden så liten man føler seg…

Kaffe og bursdagssang på senga:-) Gutta mine ordner det meste!

Kaffe og bursdagssang på senga:-) Gutta mine ordner det meste!

40 åringen i kjent positur...? Her i Ai-Ais hotsprings ikke langt fra grensen til Sør-Afrika

40 åringen i kjent positur...? Her i Ai-Ais hotsprings ikke langt fra grensen til Sør-Afrika

Vi bodde på en superfin lodge som heter the Canon Lodge, som lå nydelig til mellom små klipper.   I noen av hyttene hadde de rett og slett bare murt steinene inn i hytta så du ikke skulle glemme at du var på ”fjellet”. I nærheten av denne grandiose canyon ligger det også noen varme kilder som heter Ai-Ais. Her var det muligheter for å bade og vannet skulle visstnok være legende for både revmatisme og litt av hvert, så da får vi vel ikke det da…

Bursdagsbarn i alle aldere blir aldri lei av dette øyeblikket...

Bursdagsbarn i alle aldere blir aldri lei av dette øyeblikket...

Alltid gøy med overraskelser, og disse to kara kan nemlig den jobben!! Thanks again you guys:-)

Alltid gøy med overraskelser, og disse to kara kan nemlig den jobben!! Thanks again you guys:-)

På selve dagen hadde mor bestilt kaffe og bursdagsang på sengen, og det fikk hunJ Da vi kom opp i restauranten til middag, hadde betjeningen pyntet bordet og vi fikk selvfølgelig sitte nærmest peisen he he… På bordet stod det også et hyggelig kort som lød Happy Birthday from Holger and Roger. ( Roger er bestekompisen til Holger, og han ringer stadig for å passe på at vi har det bra her) Etter hvert kom det også sjampis til bords og en hyggelig telefon fra Norge, hvor Anita og Holger ringte for å gratulere. Sånt blir man jo veldig glad for!! Tusen takkJ! (Det skal nok sies at Holger som tur-guide, har vert på de fleste lodgene i dette landet, og at han kjenner betjeningen på de fleste steder. I hvert fall vet alle hvem Holger er på disse stedene!!) Til slutt trampet betjeningen inn med en svær kake og alle stemte i bursdagsangen. Du store alpakka for en feiring, og før vi tok kvelden rakk vi en tur ned til bassenget i et magisk måneskinn som ser ut til å forfølge oss hver gang vi er på turJ

Enda en kjent positur ville noen si...? Aldri langt unna en kjærlighet eller to!!

Enda en kjent positur ville noen si...? Aldri langt unna en kjærlighet eller to!!

Gutta mine bygger varde i Fish River Canyon. Det går jo ikke upåaktet hen at familien Knutsen har vert på besøk!

Gutta mine bygger varde i Fish River Canyon. Det går jo ikke upåaktet hen at familien Knutsen har vert på besøk!

På vei hjemover til farmen ringte plutselig Arno (nabo`n) og lurte på om han kunne få låne noe verktøy som Anders har i bilen. Jeg ble litt småstressa fordi jeg visste at foreldrene og søsteren til Holger ventet på oss på farmen. Planen er jo så vidt JEG vet at vi skal grille og kose oss sammen dem når vi kommer frem. Jeg går med på å dra innom Kønigsberg, men sier vi må være kjappe og bare drikke EN kopp kaffe….. Joda vi skal kjappe oss men da vi kommer fram står hele gjengen der med plakater og ballonger. Jeg skjønner jo ikke helt hva som skjer, og lurer på hva alle naboene og foreldrene og søsteren til Holger gjør der. Det er ganske utrolig hvor sakte hjernen jobber når det du faktisk ser ikke stemmer med det hjernen har bestemt seg for! Venner og kjente har altså troppet opp for å være med på overraskelses party for meg!! Holdt på å snuble mens jeg datt, men Anders og gutta koste seg rått over at de hadde greid å lure mamma!!! Jøsses for en fest det ble! Vi grilla en hel gris og tømte (nesten) hele baren til Arno. Folket hadde stått på pinne og laget mat i lange baner og Anders hadde bestilt kake og 40 røde roser… Jøsses… Har ”pinne hode” enda he he… 

Anders den luringen hadde trommet sammen til overaskelsesparty hos naboen.

Anders den luringen hadde trommet sammen til overaskelsesparty hos naboen.

Gaver til snille jenter.

Gaver til snille jenter.

Må få lov til å takke alle og enhver og  Anders især, for nå har vi jammen feiret i snart en uke!!

Ellers går vi nå og gleder oss til neste gjeng med besøkende som ankommer 20. juli. Da kommer min søster Jonil og gutta hennes Sindre og Emil, min venninne Grete og en kompis av Anders fra brannvesenet som heter Jan Ernst Nylund. De blir overlappet av Anders sin søster Gro med familie, så da blir det liv og røre på farmen igjen.

Mor tar første biten av kaka....

Mor tar første biten av kaka....

 

Litt av gjengen som har blitt våre gode venner.

Litt av gjengen som har blitt våre gode venner.

Ha en fin uke alle, og kos dere i sommer-Norge!

Iren, 28.06.2010

4 kommentarer to “«Naughty 40…»”

 1. Anne Kaja

  Hei Iren.

  Takk for grundig oppdatering på heftig feiring med mange hyggelige overraskelser. Flotte bilder av 40-åringen og resten av gjengen!

  Jo, da. Vi koser oss i sommer-Norge. Rett nok hadde vi nysnø i fjellet sist uke, men det er glemt nå når gradestokken kryper opp mot 10 grader på dagtid… Sommeren kommer sikkert til Senja snart:)

  Kom hjem fra Harstad i går. Der har det vært festspill hele uka. Birger har nok en gang gitt oss mange flotte opplevelser gjennom ulike kulturelle uttrykk. Godt å vite at han blir i Harstad som festspilldirektør enda et år til. Du blir med neste sommer?

  Klem fra Anne Kaja

 2. Kristin & Joakim

  Grattis og velkommen etter :-). Skjønner av den levende beskrivelsen at du hadde en flott feiring. Gleder oss til å se den afrikanske hesten når du kommer hjem!!! Det blir et eksotisk innslag på Lierskogen.

 3. Ragnhild Krogstad

  Gratulerer med dagen som har vært! Det er merkelig å tenke på at du er blitt 40 år Iren! Må vel bety at jeg begynner å bli gammel, jeg husker jo deg kun som ei lita jente!!

 4. Trine og Øivind i Østre Kjennervei

  Gratulerer med dagen, Iren! For en fantastisk feiring!Vi nyter for tiden sommerens late dager på seilferie i Danmark!Det er herlig, men langt fra deres eksotiske opplevelser! Nyt livet videre! Vi gleder oss til neste oppdatering av bloggen. Hilsen Trine og Øivind


Legg inn en kommentar