Moddi trenger support!!

Dette innlegget ble lagt inn av den mandag, 5 juli 2010

Hei alle som titter innom siden vår!

Det ville vært en fin støtte om alle som titten innom siden mellom mandag 5. juli (forresten muttern sin bursdag i dag) kl. 12 og fram til onsdag kveld ville gitt min nevø, Pål Moddi Knutsen, en stemme i «kampen» om å vinne middler fra a-ha fondet 2010.

Gå inn på http://interaktiv.vg.no/avstemning/konkurranse?id=13609 legg igjen din stemme.

«Dobbeltservice» blir om du også sender «A-HA 2» til 2424 – så mange ganger du vil!

Les også gjerne brevet min søster sendte meg vedrørende sakens anledning.

Takk skal dere ha! Klem Anders

Min søster skrev:

Hei alle sammen.

 

I dag henvender jeg meg til alle dere som jeg stoler på og tror vil være med å gi Pål en stemme i kampen om A-ha stipendet som skal deles ut i Trondheim onsdag 7.juli 2010. Avstemningen starter mandag 5.juli kl. 12.00 og avsluttes onsdag kveld. De to kandidatene fra Nord-Norge som har mulighet til å bli vinneren av en million kroner er Adjagas og Pål Moddi. Bare de to!

 

Publikum – altså du – får anledning til å være med og bestemme hvem som skal vinne gjennom å gi en stemme. Klikke deg inne her:

 

 http://interaktiv.vg.no/avstemning/konkurranse?id=13609

 

 

Om du har en mobiltelefon og har lyst å hjelpe dobbelt, går det an å sende «A-HA 2» til 2424 – så mange ganger du vil!

 

På A-ha sin hjemmeside kan en lese mer om stipendene som deles ut i sommer. Stipendet skal tildeles fire artister som velges fra hver sin landsdel. Stipendet har til formål å stimulere karrierene til de utvalgte artistene med et endelig mål om artistisk og forretningsmessig fremgang også utenfor Norge.

Stipendet består av følgende elementer for hver av vinnerne:

– En million kroner som skal benyttes til karrierefremmende aktiviteter
– Annonseplass i VG til en verdi av en million kroner
– Invitasjon til å opptre som ”special guest” under en av a-has stadionkonserter sommeren 2010.

Jeg har valgt akkurat dere fra oversikten over e-postkontakter. Lover at dere ikke skal få masse e-poster i fremtiden, men nå kjenner jeg at Pål trenger litt drahjelp. Han har mange gode argumenter for hvorfor Adjagas er en verdig vinner, men ingenting er avgjort før onsdag. Tenk deg hvilke muligheter som finnes med økonomi til å gå i studio for å spille inn en ny plate, kanskje kjøpe et eget trekkspill og ha penger nok til å ta trikken hjem. Jeg unner Pål en slik mulighet. Vil du også være med å stemme ham fram gjør du det i dag.

 

Plata Floriography (blomsterspråket) fikk navnet sitt etter en tur til Gjeska St. Hansaften for mange år siden. I år var vi tilbake og plukket blomster i regnværet. Vi fant 21 ulike sorter.

 

GOD SOMMER TIL DEG FRA MEG!

 

Varm hilsen fra

Anne Kaja Knutsen

mamma

En kommentar to “Moddi trenger support!!”

 1. Amund

  Halla Afrika! Det funka fint det Anders. Moddi ordna seg og sin musikk en million. Det blir gøy å følge han i framtiden. Og onkel
  «afrikafarmerforettår» er vel også litt stolt av nevøen. Gratulerer!
  Nå er det sommerferie. Hurraaaa! Sula, Danmark og hytta. Så etter tre uker blir det å gå på jobb for å rydde, før jeg skal få nytt lokale litt lenger opp i gården. Juhuu, livet er en fest. Vær greie med hverandre og kos dere.
  mvh
  Amundurmakersomakkuratharstartetferien


Legg inn en kommentar