Litt bilder av første uka. God helg!

Dette innlegget ble lagt inn av den fredag, 15 januar 2010
Akurat landet og pappa venter

Akurat landet og pappa venter

Tissepause på vei til farmen Oehlland

Tissepause på vei til farmen Oehlland

Uten at Iren og gutta visste det var det kommet basseng på farmen.

Uten at Iren og gutta visste det var det kommet basseng på farmen.

Etter en kort pause måtte vi ut å innspisere. Gutta bakpå "gårdsbilen".

Etter en kort pause måtte vi ut å innspisere. Gutta bakpå "gårdsbilen".

Jonas, Knut og Tasso speider etter noe....

Jonas, Knut og Tasso speider etter noe....

Iren og Hippi (et av Irens nange selvportretter. Hun er jo fotografen)

Iren og Hippi (et av Irens mange selvportretter. Hun er jo fotografen vår..)

Pappan ser noe, stopper og juger i vei....

Pappan ser noe, stopper og juger i vei....

Afrikanske skilpadder er slett ikke så treige.

Afrikanske skilpadder er slett ikke så treige.

Klassisk landskap og veier på farmen.

Klassisk landskap og veier på farmen.

Et vortesvin i cheetafella. Fryktelig sinna a gitt. Måtte åpne med spade....

Et vortesvin i cheetafella. Fryktelig sinna a gitt. Måtte åpne med spade....

Den tidligere omtalte hesten etter ca 20 timer som død. Her går det fort!

Den tidligere omtalte hesten etter ca 20 timer som død. Her går det fort!

En av dem som deltok i hestemåltidet (sjakal). Rakk ikke å bli mett...

En av dem som deltok i hestemåltidet (sjakal). Rakk ikke å bli mett...

Den samme sjakalen dagen etter. Spist opp av gribber.

Den samme sjakalen dagen etter. Spist opp av gribber.

Arbeiderne Daniel og Paulus, Hippi, Tasso og Rufus.

Arbeiderne Daniel og Paulus, Hippi, Tasso og Rufus.

Sarah (hushjelpen) og Kareto.

Sarah (hushjelpen) og Kareto.

Knut og Kareto i hagen.

Knut og Kareto i hagen.

Vi har opplevd enda mere denne første tiden men alt er ikke på dette kameraet. Bilder av «klasserommet» mangler, da vi fiksa gjerder mangler, alle dyra vi har sett (kudu, blessbok, harterbeast, gnu, vortesvin, giraff, struts, springbok, waterbok, ardwolf, jordekkorn, marekatt og enda flere) mangler, da vi merka kuene etc.

Ha en strålende helg alle sammen, mere nytt kommer….

Anders, 15.01.10

8 kommentarer to “Litt bilder av første uka. God helg!”

 1. Atle og Marianne og kidsa

  Fy filler`n!!!! Så mye spennende!!! Vi kommer!! NÅr passe det??
  Klem Atle og Marianne

 2. Anita

  Hei til dere alle!!! Det var virkelig morro med noen bilder. Nå ser vi bitte litt om hvordan dere har det i annerledes landet. Iren med gevær og greier, er det så trykt?? Bassenget kommer nok godt til nytte i den varmen, er nok ikke lenge før dere er herda. Ser dere går i langbukser og Anders i kort, men det er vel normalt så lenge det ikke er snø. Gleder meg til neste raport. HEr er alt bra, bare minus 10 i dag, litt snø, men deilig at det ikke er så kaldt. Nå skal jeg ut å ri litt på Huldra. Vi høres, klem fra Anita og Slangen.

 3. Kari-Anne

  Hei!!!! Da fant jeg bloggen deres og sitter her i Tokyo og leser med stor iver.Så fantastisk dere har det!!! For noen bilder!! Og den stakkars hesten… Ikke noe vi hadde taklet så bra på Dalbo gård tror jeg, hehehe. Jeg er stuck i Tokyo for kapteinen skulle være vågal og prøve en sushi sak ingen av oss hadde sett før…. Jada, dermed har han inntatt toalettet i et døgn, og nå sier de vi KANSKJE kommer hjem om en dag eller to… og kun bbc på tv’n. Men da får man utforske litt. Skal følge bloggen deres med glede, stor klem fra Kari-Anne»pingla» øen pøen:)

 4. Anne Kaja

  Hei og hopp!

  Takk for mange gode bilder som gir masse informasjon om den første uka i nytt hjemland. Håper dere vil fortsette å dele små og store opplevelser med oss:) Sender stadig vekk en tanke til dere alle fire. Spennende dager og uker ligger framfor dere. Livet i Namibia er en stor kontrast til livet på Yttersia av Senja. Her har Pål kommet hjem på besøk. Det har vært noen travle dager med konserter og besøk både av Lydverket og Nordnytt her hjemme. De har gjort opptak som sendes på NRK 1 i forbindelse med plateslipp om tre uker. (Blir lagt ut på nrk.no). GOD HELG til dere alle fra Anne Kaja

 5. Fine bilder og kommentarer!
  Bra her på Hosle også! Nå skal jeg prøve å koble så vi kan se det dere sender på nytt fjernsyn. Hvordan er det med fjernsynstilbudet på farmen? Får dere med dere hendelser ute i verden? Snart er det jo vinter-OL!
  Det er nok ingen vits i å reparere kameraet til Jonas. Det får bli et nytt et. Her er det mange gode tilbud. Vi sender så fort noen drar sørover. Hilsen bestefar Knut uten trekkspill.

 6. Gro

  Hei dere!
  Nå har til og med jeg som er så usedvanlig lite hekta på nettet og PC og www og skype og hva det måtte være, fått satt meg ned og sjekket afrkaknutsen. Ser kjempe spennende ut! Skjønner dagene er innholdsrike og at lite foreløpig er rutinepreget. Skoledager med innlagt bading syns noen barn så riktig behagelig ut.

  Søndag i Ørneveiem har hatt et litt annet innhold enn gribber og døde kadavere. Sen frokost for oss alle bortsett fra Anders som stakk tidlig i dag morges til Varingskollen for å stå på ski. Triksene blir stadig mer avanserte og med hopp og snurr i de fleste retninger. Jeg vil ikke alltid vite alle detaljene, men ser at de er gode på å tenke sikkerhet. 16 åringen har dertil lært seg at ski ikke er særlig hensiktsmessig fremkomstmiddel i trapp. Rart at det egentlig måtte prøves for å finne ut det…. Ole har akt i mange timer idag med kompiser, mens Olav og jeg fikk en nydelig skitur over Triungsvannet til Brunkollen. Ingrid har alltid mange jern i ilden, så også i dag. Nå har Ole lagt seg, Anders tolker et Dukkehjem, Ingrid skal skrive CV for å søke studieplass i England, mens Olav og jeg vegeterer og lurer på om det er helt sikkert at det er mandag i morgen.

  Ønsker dere alt godt for en ny spennende uka under Afrikas sol. Klem Gro

 7. Mette

  Rart å sitte her i Sylling mens dere er vel i gang med hverdagen på andre siden av kloden 🙂 I skrivende stund ligger tåka ned i Holsfjorden, det snør, -3, masse snø og hvitt overalt, småfuglene ‘mine’ nyter brødbiter og talg m/frø på fugelbrettet, Sox sover fredelig i ‘senga’ si, Andreas boltrer seg i barnehagen, Jonas er på skolen, far på jobb i Drammen og jeg jobber hjemmefra. I går da vi var ute og akte utenfor huset oppdaget vi en ørn som sirklet lenge over nabogården…sikkert dachsen der som fanget intr! Ikke ofte vi ser ørn i Sylling! Men sammenlignet med alle de rare og farlige og søte dyrene dere kommer i kontakt med, så ble plutselig ikke ‘ørneopplevelsen’ i går så eksotisk likevel :))))
  Ser ut som dere har det bra og at livet smiler til dere. Herlig! Gleder meg til å lese mer om hverdagen deres på farmen.
  Stor klem til dere alle 4!

 8. Jannicke & Sten-Åke

  Hallo der nede i varmen 🙂

  Ville bare si hei og ønske dere ett spennende år… og det ser jo ut til å bli det… artig å se hvordan dere har det… klemmer fra oss to…


Legg inn en kommentar