Besøk hos naboen.

Dette innlegget ble lagt inn av den torsdag, 21 januar 2010

Vi var på besøk hos Arno i går og fikk opplæring i hvordan man lager smør. Har en gang lært i teorien hvordan dette gjøres men som kjent stemmer ikke alltid dette med praksisen. Ei heller her. Smøret ble godt! Det var forresten Iren og Irmgard som laget smøret. Jeg måtte hjelpe Arno med å drikke litt øl.

De har huset ganske så fullt av dyr og særlig er marekatten Goori en «kul type». Enorm personlighet i et lite (egentlig) villt dyr. Prater og koser seg, leker med hunder og katter, klatrer inn i skjorta etc. Måtte bare legge ut noen bilder så dere kan få se.

Jonas og marekatten Goori.

Jonas og marekatten Goori.

Knut og Goori.

Knut og Goori.

Anders, 21/01/10
Tittentei og ......... Hvem er egentlig hvem?

Tittentei og ......... Hvem er egentlig hvem?

11 kommentarer to “Besøk hos naboen.”

 1. Grete

  Det var jo en søt liten fyr. Men så kommer min uvitenhet om dyr i Afrika, er dette en katt eller noe annet ??

  Klem fra meg

 2. joakim knutson

  Hei på dere!

  Dere har jammen opplevd mye spennende på kort tid. Vi har lest innleggende etter hvert som dere har lagt de inn, og det er spennende hver gang. Bildene gjør det levende for oss her hjemme i en kald, hvit verden med en litt andre dyr. Elg og sånn…. Litt andre forhold enn her, men det ser ut som dere trives.

  Hilsner fra oss på Sollihøgda

 3. Anders

  Hei Grete,
  Nei marekatt ligner mere på et ekorn og bor i ganger under jorda. Det er ikke et jordekorn heller men er i samme familien. Marekatten har ikke så buskete hale som et ekorn og en spissere snute. Det er ikke helt uvanlig at noen har fanget og temmet dem her nede. I motsettning til veldig mange dyr virker det som at marekatten har et snev av hjerne og ikke bare instinkter.

  Anders

 4. Tante Greta

  Det er så moro å lese alt dere opplever, kjempelurt at dere finner på noe sånt som å bo ett år i Afrika når dere er unge og litt smågale, herlig!!!!
  Klem fra tante Greta

 5. Cocos ( Eskil)

  Hei familien Knutsen!Vi er på hytta og etter på skal vi på ski til Koffertkrysset/Høgfjell.Jeg ser på siden deres hver dag.Det er en å en halv meter snø her.Nå har jeg begynt på håndball i tillegg til fotball.Håndball er veldig-veldig gøy.PS:Knut og Jonas, jeg fikk en Kiss T-skjorte til jul og en PC til jul også.
  Hilsen Cocos (Eskil)

 6. Nina og Fred Arne

  Hei alle sammen!
  Så artig lesing dette er! Skal si dere allerede har hatt mange opplevelser! Noen legger merke til marekatten og andre legger merke til at Playstation finnes overalt – også i Afrika 🙂 Vi fortsetter å følge med dere her og tenker mye på dere!
  Stor klem fra Nina og Fred Arne

 7. NOAH og Ivar

  HEI JONAS OG KNUT,

  VI SITTER OG SER PÅ ALLE BILDENE. DE ER VELDIG FLOTTE. OG VI LURER PÅ OM ALLE BOK’ENE ER EN SLAGS HJORT ELLE RÅDYR? OG SÅ LURER VI PÅ OM MAREKATTEN KILER ELLER KLORER NÅR DEN ER INNE I SKJORTA?

  HILSEN NOAH OG IVAR

 8. enilie

  har du det fint i afrika eller?

 9. Anders

  Hei Ivar og Noah,
  Bok’ene er hverken hjort eller rådyr men antiloper og mrekatten har lange klør men klorer ikke. Den er veldig forsiktig og kosete.
  Håper alt er bra med dere.

  Hilsen Knut og Jonas

 10. Anders

  Hei even savner deg veldig men vis du vil komme såbare kom men jeg betaler ikke. Men du må hilse klasen milsen
  indianer jonas eler afrika jonas

 11. Anders

  Ja jeg har det bra i afrika. men savner dere veldig


Legg inn en kommentar